3100 Salgótarján, Március 15. út 14. I./3.
Tel.: 06-31/783-3051
E-mail: nograding@chello.hu
Családi ház

TANYA-CSALÁDI-ÜDÜLŐ-VADÁSZHÁZ-RENDEZVÉNYHÁZ.

Salgótarján központjától 5 perc.

TANYA-CSALÁDI-ÜDÜLŐ-VADÁSZHÁZ-RENDEZVÉNYHÁZ. Salgótarján központjától 5 perc alatt, köves úton megközelíthető. Az épület udvara, parkolója és a sportpálya 6400 m2 területe akácfa oszlopokkal és vadhálóval körbekerítve. Az épület földszintjén: 65 fő ellátására alkalmas előadóterem, bárpulttal, nagyméretű konyha és előkészítő helység, kulturált vizesblokkal. Az emeleten: 6 db kétágyas szoba zuhanyzóval, mosdóval. 2 db apartman önálló fürdőszobával, WC-vel, DIGI-rendszerű TV-antenna hálózattal. Közös vizesblokkok (WC, szárító és tárolók a folyosó végén). Fűtés: minden szobában elektromos kályhával. Vízellátás: az udvarban lévő ásott kútból hidroforos üzemeltetéssel. Szennyvíz: többlépcsős szikkasztásos tárolás és gyökérzónás öntözéssel. A ritka szép természeti környezeten túl, a körülvevő fenyves erdők hatására gyógyítóan tiszta levegő bármilyen évszakban biztosítja a teljes kikapcsolódást. Salgótarján közelsége (a központ 2 km) a nógrádi nevezetességek (Hollókő, Ipolytarnóc, Somoskő, stb.), valamint Szlovákia sok-sok kiegészítő programra ad lehetőséget. Az EGÉSZ ingatlan EGY magánszemély tulajdonában van. Telek: 55 Ha, Épület: 434 m2, két szintes.
Ára: 85 000 000 Ft.

Családi ház nagyvároshoz közel.

Patvarc, Gyarmati utca

Ingatlan Balassagyarmattól DK-re, 4,5 km-re, autóval 7 perc alatt elérhető. Családi ház fő útvonalon, tágas, parkosított, szép portállal rendelkezik. A vályogházat kb. tíz éve 3 szobával, garázzsal bővítették. A belső helyiségeket, meghagyva a rusztikus gerendákat, modernizálták, átalakították. Fűtése nem üzemel, de központi rendszerű, vegyes tüzelésű kazánról, radiátor hőleadókkal. Az épületre költeni kell, hogy rendeltetésének megfelelően használni lehessen. De megéri, mert a családi ház jó helyen van, rendbetétele után a család nagyvároshoz közel, igazi, szép, falusi hangulatú otthonban élhet. Hívjon, nézzük meg együtt! Telek: 1341 m2, Lakóház 143 m2
Irányára: 12 900 000 Ft. (Adjon árajánlatot az ingatlanra, és szerezze meg a családi házat)

CSOK

Családok Otthonteremtési Kedvezménye

Legalább komfortos, használt lakás vásárlásához. Kik igényelhetik a kedvezményt? Életkori megkötéstől függetlenül a természetes személyek (házastársak, élettársak, egyedülállók) már meglévő gyermekek és a terhesség betöltött 24. hetét követően magzat vagy ikermagzat után, illetve - a 40. életévüket be nem töltött házaspárok a nevelt gyermekek számától függetlenül legfeljebb két gyermek vállalása esetében. Mitől függ a kedvezmény mértéke? Eltartott gyerekek számától, a lakás hasznos alapterületétől.

MIBE FEKTESSÜK A PÉNZT? AMIVEL MINDIG TUDUNK PÉNZT KERESNI!

Karancsalja külterületén

MIBE FEKTESSÜK A PÉNZT? AMIVEL MINDIG TUDUNK PÉNZT KERESNI! Az ingatlan Karancsalja külterületén, csendes helyen, mintegy 10.000 m2 telken, festői környezetben, erdőben helyezkedik el, hatalmas fenyőkkel az udvarán, csodálatos kilátással a Karancs hegységre. Pár percnyi autóútra Salgótarján városközpontjától.
Az épület 2014-ben egészen az alapokig, 55 millió forint értékben teljes felújításon esett át. 3 szinten összesen 3 szoba került kialakításra, kettő erkéllyel is rendelkezik. Mindháromhoz tartozik saját fürdőszoba. A beruházás során jól felszerelt, amerikai stílusú konyha és nappali, finn szauna, tárolóhelyiségek, plusz fürdőszoba és tágas kazánház kapott még helyet a házban. A fűtésrendszert a legmodernebb faelgázosító kazán működteti, profi gépészettel kiegészítve. A felújítás a legjobb minőségű anyagokkal készült. A környéken számos, műemlékekben és természetvédelmi területekben gazdag túrázási lehetőség van, továbbá jó néhány turisztikai látványosság is fellelhető. Az ingatlan vonzáskörzetében található még uszoda, több lovarda, gyermektábor és vadászati lehetőség is. Jelenleg vendégházként üzemel.
LEGYEN ÖNMAGA VENDÉGE MINDEN NAP! KÖLTÖZZÖN EGY VADASPARKBA! Hívjon és nézzük meg együtt!
Ára: 49 500 000 Ft

Város központhoz közeli idilli környezet

Salgótarján, Szérüskert út

Város központhoz közeli idilli környezetben található ez a kis ház nagy telekkel. Eddig nyaralónak, hétvégi háznak használták, de az előírások szerint a terület további beépítése lehetséges. Közművek a telken belül megtalálhatók, de a házba csak a villany van bevezetve. Ha érdekli a házunk, akkor hívjon és nézze meg személyesen is. Telek: 2401 nm, épület : 30 nm.
Ára: 4 200 000 Ft.

Az épület déli fekvésű, gázcirkós fűtésű. Az alagsorban irodahelyiségek;

Salgótarján, Kálmán Imre út

Salgótarjánban, a Kálmán Imre úton, 871 m2 telken 145 m2 h családi ház eladó. Az épület déli fekvésű, gázcirkós fűtésű. Az alagsorban irodahelyiségek; a földszinten 2 szoba, nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba, kamra, terasz; a tetőtérben 1 szoba található. Az ingatlanhoz tartoznak külső tárolók és külső, fedett terasz is. 2009-ben a tető Lindab burkolatot kapott, 2012-ben a fürdőszoba felújítása és a fűtés korszerűsítése készült el. Azonnal költözhető. Közelben lévő buszmegálló miatt a városközpont akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A szomszédok barátságosak. A csendes környék, a szép kilátás, a jó fekvés miatt különösen ajánlott többgyermekes családoknak, illetve akik ki tudják használni a külön bejáratú, teakonyhával, WC-vel rendelkező irodahelyiségeket.
Ára: 9 990 000 Ft. (alacsony irányár-minimális alku lehetőség)