3100 Salgótarján, Március 15. út 14. I./3.
Tel.: 06-31/783-3051
E-mail: nograding@chello.hu
Családi ház

Nagyon jó elhelyezkedésű

Salgótarján Beszterce lakótelep

Ez a NAGYON JÓ elhelyezkedésű családi ház két család számára lakható. A két szinten külön bejárattal rendelkező két lakás több generáció összkomfortos otthona lehet. A földszinten 3 szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, a tetőtérben tágas két szoba, konyha, fürdőszoba található. A kert gondozott, melléképületben minden elfér, amire egy családi háznál szükség lehet. A dupla garázs két autó számára biztosít helyet. Hívjon, ha itt szeretné az otthonát megalapozni. Lakás: 184 m2, szobák száma: 5 db.
Ára: 25.000.000 Ft, helyett 25% ENGEDMÉNNYEL, CSAK 18 500 000 Ft.

CSALÁDI HÁZ PATAKKAL

Mátramindszernt

1972-ben épült 2 szintes családi ház, két család részére is kilalakítható lakórész, melléképületek, garázs, jó környék, szép lapos telek. Nagyobb értékű gépkocsit beszámítunk. Alapterület: 156 m2, szintek száma: 2, telek: 1467 m2, 4 szoba.
Ára: 7 500 000 Ft.

TANYA-CSALÁDI-ÜDÜLŐ-VADÁSZHÁZ-RENDEZVÉNYHÁZ.

Salgótarján központjától 5 perc.

TANYA-CSALÁDI-ÜDÜLŐ-VADÁSZHÁZ-RENDEZVÉNYHÁZ. Salgótarján központjától 5 perc alatt, köves úton megközelíthető. Az épület udvara, parkolója és a sportpálya 6400 m2 területe akácfa oszlopokkal és vadhálóval körbekerítve. Az épület földszintjén: 65 fő ellátására alkalmas előadóterem, bárpulttal, nagyméretű konyha és előkészítő helység, kulturált vizesblokkal. Az emeleten: 6 db kétágyas szoba zuhanyzóval, mosdóval. 2 db apartman önálló fürdőszobával, WC-vel, DIGI-rendszerű TV-antenna hálózattal. Közös vizesblokkok (WC, szárító és tárolók a folyosó végén). Fűtés: minden szobában elektromos kályhával. Vízellátás: az udvarban lévő ásott kútból hidroforos üzemeltetéssel. Szennyvíz: többlépcsős szikkasztásos tárolás és gyökérzónás öntözéssel. A ritka szép természeti környezeten túl, a körülvevő fenyves erdők hatására gyógyítóan tiszta levegő bármilyen évszakban biztosítja a teljes kikapcsolódást. Salgótarján közelsége (a központ 2 km) a nógrádi nevezetességek (Hollókő, Ipolytarnóc, Somoskő, stb.), valamint Szlovákia sok-sok kiegészítő programra ad lehetőséget. Az EGÉSZ ingatlan EGY magánszemély tulajdonában van. Telek: 55 Ha, Épület: 434 m2, két szintes.
Ára: 85 000 000 Ft.

Családi ház nagyvároshoz közel.

Patvarc, Gyarmati utca

Ingatlan Balassagyarmattól DK-re, 4,5 km-re, autóval 7 perc alatt elérhető. Családi ház fő útvonalon, tágas, parkosított, szép portállal rendelkezik. A vályogházat kb. tíz éve 3 szobával, garázzsal bővítették. A belső helyiségeket, meghagyva a rusztikus gerendákat, modernizálták, átalakították. Fűtése nem üzemel, de központi rendszerű, vegyes tüzelésű kazánról, radiátor hőleadókkal. Az épületre költeni kell, hogy rendeltetésének megfelelően használni lehessen. De megéri, mert a családi ház jó helyen van, rendbetétele után a család nagyvároshoz közel, igazi, szép, falusi hangulatú otthonban élhet. Hívjon, nézzük meg együtt! Telek: 1341 m2, Lakóház 143 m2
Irányára: 12 900 000 Ft. (Adjon árajánlatot az ingatlanra, és szerezze meg a családi házat)

Jó elhelyezkedésű, családi ház SÜRGŐSEN ELADÓ!

Salgótarján, Mezei út

A családi ház vásárláshoz igényeljen CSOK támogatást. Csökkentettük az árat! ÉNy-DK-i tájolású jó elhelyezkedésű családi ház, városközponttól 5 percre.  Épület 1981-ben épült. A 2 szinten kialakított lakótér, két családnak is megfelelő. Szobák tágasak, részben felújítottak. Összkomfortos, fűtése központi, gázkazánról radiátor hőleadókkal. Két egész és 3 félszobás. Alapterülete: 138 m2. Kert 1186 m2, fedett gépkocsi tároló és szerszámos kamra, sok örökzöld növény és óriási fűzfa látható. Utcáról jól megközelíthető. Nézzük meg együtt!
Ára: 11 500 000 Ft.  10 900 000 Ft. 8 900 000 Ft. 10 500 000 Ft.

Felújított családi ház

Mátraterenye

Mátraterenye Nógrád megye ÉK-i szélén, a Zagyva-völgyben, a Mátra- és Medves-hegység között terül el. Budapesttől 115, Salgótarjántól 20, Egertől 45, a világörökség részét képező Hollókőtől 50 km-re esik. A legközelebbi határátkelő Szlovákia felé 25 km-re van Somoskőújfaluban. A legközelebbi városok K-re a Heves megyei Pétervására, Ny-ra Bátonyterenye, ÉNy-ra pedig a megyeszékhely, Salgótarján, mindhárom 20 km távolságon belül található.

2002-ben felújított, családi házat kínálunk a település központi részén. Épület földszintes, komfortos, fürdőszobás, 2 szobás. Kellemes hűs terasz, szép kis kert várja új tulajdonosát. Telek: 811m2, Lakóház: 83 m2, Szobák: 2 db, Fűtés: egyedi, kályhával.
Ára: 4 650 000 Ft.

CSOK

Családok Otthonteremtési Kedvezménye

Legalább komfortos, használt lakás vásárlásához. Kik igényelhetik a kedvezményt? Életkori megkötéstől függetlenül a természetes személyek (házastársak, élettársak, egyedülállók) már meglévő gyermekek és a terhesség betöltött 24. hetét követően magzat vagy ikermagzat után, illetve - a 40. életévüket be nem töltött házaspárok a nevelt gyermekek számától függetlenül legfeljebb két gyermek vállalása esetében. Mitől függ a kedvezmény mértéke? Eltartott gyerekek számától, a lakás hasznos alapterületétől.

Városközpontban, jó elhelyezkedésű családi ház

Salgótarján, városközpont

Városközpontban, jó elhelyezkedésű családi házat kínálunk. Épület kétszintes, összkomfortos, 3 szobás. Lakótér az emeleti szinten található, szobából nyíló teraszról szép kilátás tárul elénk. A külső homlokzat nincs vakolva, de ha szigetelni szeretné a falakat, nem is hiányzik. Ezért is kínáljuk olcsón a házat. Telek: 1174 m2. Lakás: 117,28 m2. Fűtés: gázkazánnal. Komfort: összkomfortos. CSOK HASZNÁLT LAKÁS VÁSÁRLÁSRA TÁMOGATÁSSAL MEGVÁSÁROLHATÓ.
Ára: 11 000 000 Ft.

MIBE FEKTESSÜK A PÉNZT? AMIVEL MINDIG TUDUNK PÉNZT KERESNI!

Karancsalja külterületén

MIBE FEKTESSÜK A PÉNZT? AMIVEL MINDIG TUDUNK PÉNZT KERESNI! Az ingatlan Karancsalja külterületén, csendes helyen, mintegy 10.000 m2 telken, festői környezetben, erdőben helyezkedik el, hatalmas fenyőkkel az udvarán, csodálatos kilátással a Karancs hegységre. Pár percnyi autóútra Salgótarján városközpontjától.
Az épület 2014-ben egészen az alapokig, 55 millió forint értékben teljes felújításon esett át. 3 szinten összesen 3 szoba került kialakításra, kettő erkéllyel is rendelkezik. Mindháromhoz tartozik saját fürdőszoba. A beruházás során jól felszerelt, amerikai stílusú konyha és nappali, finn szauna, tárolóhelyiségek, plusz fürdőszoba és tágas kazánház kapott még helyet a házban. A fűtésrendszert a legmodernebb faelgázosító kazán működteti, profi gépészettel kiegészítve. A felújítás a legjobb minőségű anyagokkal készült. A környéken számos, műemlékekben és természetvédelmi területekben gazdag túrázási lehetőség van, továbbá jó néhány turisztikai látványosság is fellelhető. Az ingatlan vonzáskörzetében található még uszoda, több lovarda, gyermektábor és vadászati lehetőség is. Jelenleg vendégházként üzemel.
LEGYEN ÖNMAGA VENDÉGE MINDEN NAP! KÖLTÖZZÖN EGY VADASPARKBA! Hívjon és nézzük meg együtt!
Ára: 49 500 000 Ft

Nagyon jó elhelyezkedésű, újszerű családi ház

Salgótarján, Vereckei út

Nagyon jó elhelyezkedésű, újszerű családi házat kínálunk garázzsal és egy melléképület-lakóházzal. Fő épület összkomfortos, 1+2 szobás 86,02 m2, ahol a tetőteret be lehet építeni. A 15,92 m2-es teraszról a Karancs hegység felé nyílik kilátás. A melléképületben is komfortos, 60 m2-es lakórész lett kialakítva, egy szobával, konyhával, fürdőszobával. A 17,97 m2-es garázst később építették. Ha szeretne közel lenni a városhoz, de csendre, nyugalomra vágyik, akkor ez az otthon Önre vár! Hívjon, ha szeretné megvásárolni, és nézzük megy együtt! Ha van a Pécskő utcai toronyházakban lakása és szeretné elcserélni, akkor az ingatlan megtekintése után megegyezhetünk. Telek: 563m2, Alapterület összesen: 164m2.
Ára: 27 500 000 Ft. Jelentős árcsökkentés, vegye meg most 22 500 000 Ft-ért.

Idillikus környezet,

Zagyvaróna Őrhegy út végén.

Idillikus környezet Zagyvaróna, Őrhegy út végén. Az erdő szélén, a szépen gondozott, parkosított tágas telken, patakkal a kert végében, egy felújított családi ház kis melléképülettel békés otthont teremt az ott lakóknak. Minden közmű kiépített, a ház összkomfortos, 3 szobás. Gázkazánnal fűthető, radiátor hőleadókkal, melegvíz ellátás villanybojlerrel működik. A melléképület garázzsal lett kiegészítve, alatta jó kis pince található. Szeretné megismerni a házat? Hívjon és nézzük meg együtt!
Telek 1753 m2, lakás 82 m2 alapterületű, összkomfortos, szobák száma 3.
Ára: 6 980 000 Ft. Karácsonyi engedmény. MOST  5 700 000 Ft.